Kastrater

Sabine er vores ældste skovkat, hun er steriliseret og lever som kastrat hos os.Hun er flokkens mægler, går ind i tvister og får gemytterne til at falde til ro.Hun ELSKER når vi har gæster, og sørger altid for at være på pletten, så hun kan få en masse nus af kærlige hænder. Se fotos af hende under hendes navn i menuen. 

Helene, som vi har hentet fra Myrtekransen i Norge, en kraftig hun, smuk med sine brune farver og sit rå look, hun har en stærk psyke, masser af selvtillid og hun er tæt knyttet til os. Hun fortæller os tydeligt hvad hun ønsker.FX lægger hun vedholdende en poto på armen, hvis en af os sidder ved computeren og har svært ved at slippe tastaturet. Og hun kælenapper, hvis vi ikke lige aer hende, når hun trænger til et lille nus. Helene har lavet nogle flotte killinger, men nu nyder hun sit otium Se fotos af Helene på hendes egen side.

Snehvide, en smuk hvid dronning, som vi opdrættede og solgte til avl til en opdrætter. Snehvide fik et kuld, blev steriliseret og blev derefter omplaceret ved opdrætterens datter. Der troede vi hun var, indtil vi en dag blev ringet op og fortalt en nogen søgte en han til Snehvide, så hun kunne få killinger. Vi kontaktede ejeren, og det viste sig at Snehvide var blevet videresolgt nogle gange og i mellemtiden blevet solgt som værende fertil. For at sikre at Snehvide fik en god tilværelse, købte vi hende tilbage, og har i løbet af 9 måneder integreret hende her i flokken hos os. Det er dejligt endelig at se hende bevæge sig rundt i huset sammen med de andre katte. Glæden var stor da vi første gang opdagede hendes beskidt poter, et tegn på, at hun endelig havde fundet ud af  og haft mod til at gå ud i vores indhegende have. Hun bliver boende her. 

Snehvide er præget af sit turbulente liv, og er en nervøs kat, men hun har fået genskabt en del tillid til os mennesker, og hun nyder at blive kælet for. Hun er en stor og meget smuk kat.