Sådan bor vores norske skovkatte

Vores katte bor sammen med os i vores hus på 275 m2. Vi har klatremiljøer, liggeplader, huler og kattesenge placeret rundt i hele huset. I stuen har vi mange liggepladser, mest yndet er dem ovenpå bogreolen, her kan kattene rigtig holde øje med alt hvad der foregår.I soveværelset har vi hylder og huler på væggen, og her er faste sovepladser til de hurtige, andre ynder mest at sove sammen med os.

I underetagen har vi 2 indvendige løbegårde på hver ca 8 m2, med kattemiljøer, hylder o.l. Alle har de udgang til særskilte løbegårde. Disse løbegårde kan de gå ud i døgnet rundt.Vores baghave er indhegnet med hegn og eltråd øverst, så de ikke kan komme udenfor vores egen grund.

På denne måde har vi sikret, at der ikke kan ske dem noget i eventuel farlig trafik, farlige fremmede katte, og de er værnet mod smitsomme sygdomme.En anden fordel er at de heller ikke generer vores naboer, som måske ikke er ligeså kattetossede som vi.

Kattene har adgang til have og løbegårdene døgnet rundt, hvilket de nyder og benytter sig meget af.

Vores katte og killinger er altid inde i huset. Killingerne bliver født i vores soveværelse og vokser op i vores stue. Eva arbejder hjemme,og holder mange pauser fra arbejdet pga. en dårlig ryg, men det nyder kattene godt af. De er altid på pletten, og klar til at blive nusset. Ofte sidder de og venter udenfor døren til systuen, og følger med ind til et hvil. Kattene og eventuelle killinger er derfor rigtig meget i vores hænder og bliver altid meget kælne og tillidsfulde.

Kattene er en stor og vigtig del af vores liv, og vi nyder hver eneste dag sammen med vores dejlige katte!