Om opdrættet

DK Zalethco er et opdræt af norske skovkatte på Mols. Vi har opdrættet smukke, sunde og velsocialiserede norske skovkatte siden 2006, og vi har en flok rigtig dejlige norske skovkatte. Vi lægger vægt på at opdrætte sunde, smukke og rigtig godt socialiserede killinger med gode temperamenter, der har knyttet sig tæt til mennesker.

Vi er medlem af JYRAK, en hovedklub for racekatte samt medlem af specialklubben for norske skovkatte: Norsk Skovkattering

Vi tester vores katte, og opdrættet er fri for den arvelige sygdom GSDIV, ligesom vi tester for HCM, en arvelig hjertesygdom.Vi prioriterer en god pelskvalitet på vores katte, så vores katte har pelse, der ikke kræver ret meget pleje.

Vores katte er en del af familien og lever sammen med os, så det at opdrætte og udstille norske skovkatte er en livsstil, hvilket afspejler sig i vores hjem, der er yderst kattevenligt ;)

Vi udstiller normalt vores skovkatte, men holder pause i disse år.

Hvis du har lyst til at besøge os med henblik på køb af killing fra os, er du velkommen til at kontakte os for et besøg. Vi har ofte ventelister på vores kuld, og vi forsøger altid at matche den rigtige killing til den rigtige familie. Den bedste anbefaling er vel, at har man en gang købt killing her hos os, kommer man ofte igen, hvis man ønsker en ny killing ;)

Vi er medlem af Jyrak, Jysk Racekatteklub samt Norsk Skovkattering,specialklubben for norske skovkatte. Vi har begge Norsk Skovkatterings skovkatteuddannelse samt katterigodkendelse fra Jyrak.